Traditional sau international, dar intotdeauna cu gust bun!

Restaurantul Central, cu o capacitate de 200 de locuri, va va satisface pofta culinara cu o gama variata de produse, de la cele traditionale, precum pui la ceaun cu mamaliguta si usturoi, pulpa de porc la tava cu ceapa si costita, la preparate rafinate din bucataria internationala.

Bucatarii nostri isi folosesc creativitatea culinara pentru a crea un meniu ales, cu ingrediente de cea mai buna calitate, servit intotdeaua la timp pentru a satisface cele mai exigente gusturi si potrivit oricarei ocazii, fie ca este un pranz de afaceri sau o cina romantica.

Iar pentru evenimentele speciale organizate la Hotel Central, oferta noastra se extinde si se diversifica pentru a va pune la dispozitie meniuri complete si complexe, potrivite fiecarui eveniment si pe placul protagonistilor sai.

Preparatele servite la restaurantele Hotelului Central sunt intotdeauna pregatite cu ingrediente proaspete si de calitate, cu atentie la detalii, iar aspectul grandios al decoratiunilor platourilor este intrecut doar de gustul memorabil, de exceptie.

Pentru ca fiecare eveniment si protagonistii sai sunt unici, echipa noastra va va asculta cu deschidere sfaturile si sugestiile pentru ca meniul servit sa va dezvaluie personalitatea si sa fie pe gustul dumneavoastra si al invitatilor.

Meniul pregatit pentru evenimentele speciale are urmatoarea structura:

Antreu –  este compus din 8 piese la alegerea dumneavoastra dintre cele 73 de variante pe care vi le propunem.

Peste – fileul de peste, ales din selectia propusa, se completeaza perfect cu o garnitura si sosul preferat de dumneavoastra.

Sarmale -  daca va doriti cel putin o nota traditionala la petrecerea dumneavoastra, atunci sarmalele nu pot lipsi. Fireste, aceste vor fi insotite de o mamaliguta aurie si aburinda, parfumate cu afumatura si inasprite cu ardei iute.

Fel principal - doar imaginatia este limita: varietatea de produse din carne pe care vi le punem la dispozitie, precum si metodele de preparare (la cuptor, la gratar, gratinat etc) va garanteaza ca veti gasi varianta perfecta; insotit cu o garnitura  usoara si un sos fin, se obtine o farfurie atat pe placul gurmanzilor, cat si al celor care doar „ciugulesc un pic”.

Tort festiv – unul dintre cele mai memorabile momente ale unei nunti esta taierea tortului; chiar si la ore tarzii, si cele mai delicate domnisoare indraznesc sa-l guste, asa ca tortul trebuie sa fie aspectuos si delicios. Motto-ul nostru:  „Este desert si arta in acelasi timp!”, asadar va punem la dispozitie peste 14 modele, cu forme, compozitii si decoratiuni diferite – va fi greu sa decideti intre atatea delicatese!

Open Bar – Oaspetii dumneavoastra vor avea la dispozitie o ampla selectie de  bauturi alcoolice si racoritoare in sistem de consum nelimitat.

Sunati-ne acum sau vizitati-ne pentru a discuta si a alege impreuna cele mai bune variante pentru petrecerea dumneavoastra de vis!
 

REZERVA ACUM!

TESTIMONIALE

Adrian, Bucuresti:

Am ajuns la Hotel Central intr-o scurta calatorie de afaceri, aveam de ales intre Pascani si Iasi pentru cazarea de o noapte. In cele din urma am ales acest hotel din Pascani si nu mi-a parut deloc rau. Camera a fost frumos aranjata, confortabila si extrem de curata. Am putut sa plec la drum a doua zi odihnit. Daca voi mai avea ocazia, voi reveni cu placere

Vezi Toate

SUNA ACUM PENTRU REZERVARE

0232 76 53 10