Organizari Evenimente

Pastrati magia si fericirea pana in ultima clipa a evenimentului si, dincolo de ea, transformati-o in amintire pentru intreaga viata!

Alegerea unui spatiu potrivit este extrem de importanta pentru reusita evenimentelor speciale din viata dumneavoastra, fie ca este vorba de petrecerea de nunta, cumatrie, o aniversare sau un majorat.

Oricare ar fi evenimentul pe care va doriti sa il organizati, oricat de amplu sau de intim, salile de receptie ale Hotelului Central – Restaurant Central (200 de locuri) si Imperial Ballroom (350 de locuri) sunt spatiul ideal pentru desfasurarea lui: spatioase, luminoase, moderne si luxoase.

Fie ca e vorba de o petrecere intima, restransa, sau de o nunta sofisticata si extravaganta, experienta echipei noastre de profesionisti, grija pentru detalii si inclinarea spre excelenta va garanteaza ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra veti avea o petrecere memorabila.

Pentru variantele de meniu, vizitati pagina dedicata Restaurantului.

Alegeti Hotel Central pentru evenimentele speciale, iar luxul prezent in ambientul elegant, servirea impecabila si meniul surprinzator vor impresiona si cele mai exigente gusturi ale invitatilor dumneavoastra.
 

REZERVA ACUM!

TESTIMONIALE

Adrian, Bucuresti:

Am ajuns la Hotel Central intr-o scurta calatorie de afaceri, aveam de ales intre Pascani si Iasi pentru cazarea de o noapte. In cele din urma am ales acest hotel din Pascani si nu mi-a parut deloc rau. Camera a fost frumos aranjata, confortabila si extrem de curata. Am putut sa plec la drum a doua zi odihnit. Daca voi mai avea ocazia, voi reveni cu placere

Vezi Toate

SUNA ACUM PENTRU REZERVARE

0232 76 53 10