Mai mult decat un hotel, mai mult decat un restaurant

Hotel Central Pascani este un hotel cochet cu un restaurant impresionant, perfect atat pentru confortul sederii, cat mai ales pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra.

Hotel Central a obtinut cele doua stele in anul 2008, in urma unor lucrari de reabilitare ce au dus la crearea unui spatiu modern, cu spatii confortabile de cazare si toate dotarile necesare unui popas placut sau organizarii unor evenimente memorabile.

Daca sunteti in trecere prin Pascani, va invitam sa zaboviti macar o zi pentru a descoperi marile comori din micul oras si imprejurimi sale, iar peste noapte va puteti odihni intr-una din cele 17 camere ale hotelului.

Daca sunteti in cautarea unui spatiu in Pascani pentru sarbatorirea unui eveniment special, restaurantul nostru este alegerea ideala, atat datorita celor doua saloane primitoare, cat si a varietatii de preparate pregatite fara cusur de echipa noastra de bucatari.

Indiferent de ocazia cu care ne pasiti pragul, suntem convinsi ca veti gasi un  motiv pentru a reveni.

Va asteptam cu drag!

REZERVA ACUM!

TESTIMONIALE

Adrian, Bucuresti

Am ajuns la Hotel Central intr-o scurta calatorie de afaceri, aveam de ales intre Pascani si Iasi pentru cazarea de o noapte. In cele din urma am ales acest hotel din Pascani si nu mi-a parut deloc rau. Camera a fost frumos aranjata, confortabila si extrem de curata. Am putut sa plec la drum a doua zi odihnit. Daca voi mai avea ocazia, voi reveni cu placere

Vezi Toate

SUNA ACUM PENTRU REZERVARE

0232 76 53 10