Hotel Central Pascani – confort, eleganta, calitate

Hotel Central din Pascani este un hotel elegant, primitor, situat in centrul orasului, cu acces rapid catre toate punctele de interes, ce se remarca prin ospitalitate si un standard inalt al serviciilor oferite.
 
Clientii nostri beneficiaza de tot confortul si dotarile necesare, atat pentru odihna, cat si pentru lucru. Astfel,  Hotel Central Pascani dispune de 1 camera single si 16 camere duble, doua  restauranteRestaurant Central si Imperial Ballroom, cu 200 respectiv 350 de locuri, doua sali de conferinte cu 200 respectiv 350 locuri. Aceste  sali de conferinţe sunt echipate  cu: proiector video, flipchart, posibilitatea de a conecta video / DVD player şi Internet.

Pentru o sedere cat mai placuta si confortabila, hotelul dispune de parcare si lift, iar fiecare camera este dotata cu baie cu cada,  frigider, televizor, telefon si acces internet.

Tarife pentru cazare:

  • camera cu un pat : 100,92 lei/zi
  • camera cu 2 paturi – 130,18 lei/zi
  • camera dubla in regim single – 111.00 lei/zi


Tarifele de mai sus includ TVA - 9% si  taxa hoteliera de 1,5% si nu includ micul dejun. Oaspetii nostri pot beneficia, la cerere, de micul dejun, cu doar 20 lei/zi, peste pretul de cazare.

Ziua hoteliera incepe la ora 12 si se termina la ora 12, a doua zi. Depasirea acestui program
se taxeaza suplimentar astfel:

  • intre ora 12  si ora 15: se va taxa suplimentar cu 25%;
  • intre ora 12 si ora 18: se va taxa suplimentar cu 50%;
  • depasirea orei 18: se considera o noua zi de cazare care se taxeaza la tarif normal.


Va invitam sa fiti oaspetii nostri pentru a va bucura de atmosfera primitoare si confort.

Rezervati acum o camera pentru sederea dumneavoastra si relaxati-va la Hotel Central!

REZERVA ACUM!

TESTIMONIALE

Adrian, Bucuresti:

Am ajuns la Hotel Central intr-o scurta calatorie de afaceri, aveam de ales intre Pascani si Iasi pentru cazarea de o noapte. In cele din urma am ales acest hotel din Pascani si nu mi-a parut deloc rau. Camera a fost frumos aranjata, confortabila si extrem de curata. Am putut sa plec la drum a doua zi odihnit. Daca voi mai avea ocazia, voi reveni cu placere

Vezi Toate

SUNA ACUM PENTRU REZERVARE

0232 76 53 10